Történetünk

Családi vállalkozásunkat 1993-ban alapítottuk a nyugati színvonalú munkavédelem magyarországi meghonosítása érdekében – hiszünk benne, hogy a magyar munkavállalóknak is ugyanolyan minőségű munkavédelem jár, mint nyugat-európai társaiknak. A skandináv Bergman & Beving (korábbi nevén Skydda) cégcsoporttal karöltve indítottuk útjára termékkínálatunkat. 2004-óta forgalmazzuk a Guide, Zekler és L.Brador nemzetközi elismertségű márkáit. Célunk, hogy minden védőeszközzel kapcsolatos igényre “VESPER” megoldást adjunk – prémium minőséget, csúcstechnológiát, design értéket – mindezt költséghatékony, elérhető áron.

1993
ALAPÍTÁS
Megalapítjuk a VESPER-t – lefektetjük egy azóta is töretlenül fejlődő, izgalmas, generációkon átívelő családi vállalkozás alapköveit.
1993
2004
SVÉD PARTNER
A prémium munkavédelmi eszközök után kutatva megismerkedünk, és megállapodunk a svéd Bergman & Beving (korábbi nevén Skydda) csoporttal. Ettől fogva a GUIDE márka elkötelezett hívei vagyunk, és azóta is töretlenül forgalmazzuk az összes terméküket.
2004
2016
SZINTLÉPÉS
A családi vállalkozásként működő cégünk 23 év működés után szintet lép – elégedett partnerekkel, megrendelőkkel a hátunk mögött képesek voltunk felnőni a legnagyobb piaci szereplők szintjére. Életünkben először elértük a milliárdos éves árbevételt is.
2016
2021
MEGÚJULÁS
Az COVID-19 okozta pandémia minket is, partnereinket is olyan kihívások elé állított, amelyekkel korábban nem számoltunk. A bizonytalan időkre szervezeti változtatásokkal, új digitális stratégiával, megerősödött, szakemberekkel támogatott vezetőséggel reagáltunk. Megújulásunkat, amelyet az eddigi sikerekre és stratégiai irányra, de új energiákat bevonva léptünk meg, új arculatunk és honlapunk is szimbolizálja.
2021
Vesper értékek

VESPER ÉRTÉKEK

Fő erősségünk mindig is az összetartó csapat, és a mellettünk álló partnercégeink voltak. Büszkék vagyunk rá, hogy a családi vállalkozásunk emberközeliségét, korrekt hozzáállását, egyedi szolgáltatásait sikeresen tudjuk ötvözni azzal a nagyvállalati szemlélettel, amely a professzionális munkavédelmi igények kielégítését szolgálja.

Számunkra a megrendelőink védelménél talán csak az elégedettségük fontosabb: ezért dolgozunk minden nap azon, hogy partnereink egyedi igényei szerint szolgáljuk ki munkavédelmi elvárásaikat – legyen szó itt gyorsaságról, rugalmasságról, vagy a piacon található legjobb és legnehezebben elérhető termékek egyedi beszerzéséről.
Termékmenedzsereink és márkaképviselőink segítik ügyfeleink munkavédelmi edukációját, hogy mindig a legjobban megfelelő eszközöket szállíthassuk nekik. Az általunk ajánlott termékeket ügyfeleink tesztelését követően véglegesítjük, hogy teljes körűen személyre szabott szolgáltatást tudjunk nyújtani a mindennapjaikban.

ALAPÍTÓK

Lustyik jános

Ügyvezető tulajdonos

Berke Irina

Ügyvezető tulajdonos

Vezetőség

dr. Pápay Zoltán Szilárd

Ügyvezető

Hipszki Noémi

Ügyvezető

Kulcsár Viktor

Értékesítési vezető

Lőrincz Beáta

Kereskedelmi vezető

Munkatársak

Lustyik Gábor

Telephelyvezető

Nagy Bálint

Területi képviselő

Nagy Dávid

Területi képviselő

Pászti Ottó

Területi képviselő

Szél Sándor

Key Account Manager

Szmetana Anikó

Kereskedelmi asszisztens

Bogár-Surányi Dorina

Ügyfélreferens

Raktár

Ács Lajos

Raktáros

Kriska Gábor

Raktáros

Bolti eladók

Kasikné Ganyecz Beáta

Bolti eladó

Rumi Edina

Bolti eladó