A legjobbak egy helyen

30 éve kutatjuk a nemzetközi piacot olyan márkák és termékek után, amelyek innovatív technológiájukkal, kényelmes viseletükkel, fenntartható anyaghasználatukkal, professzionális kialakításukkal, de mégis elérhető árukkal tudják felvenni a versenyt a Magyarországon, valamint a régióban kapható márkákkal.

Az elmúlt évtizedekben olyan kínálatot gyűjtöttünk össze partnereinknek, amelyben a legkülönbözőbb méretű és tevékenységű vállalkozások mind megtalálhatják egyedi munkavédelmi igényeikre a megfelelő megoldást.

GUIDE

A VESPER eredettörténetének kiemelkedően fontos márkája – amely egyben Európa leginnovatívabb munkavédelmi kesztyűgyártója. Az állandó technológiai újítások, a kényelem és a biztonság kulcsfogalmai mellett különös hangsúlyt fektetnek termékeik dizájnjára, valamint az általuk használt anyagok fenntarthatóságára is.

Termékeik rendkívül széleskörű felhasználásra nyújtanak megoldást, legyen szó többek között vegyiparról, gépgyártásról, építőiparról, autó-, alkatrész- vagy akár szerszámgyártásról. 

ZEKLER

A ZEKLER hi-tech megoldásokat nyújt a fej-, fül- és szemvédelem területén, szlogenjük szerint – mindennel kapcsolatban, ami a “nyaktól felfelé” helyezkedik el.

A ZEKLER védőszemüvegek kialakítása során fontos szempont, hogy hosszabb használatot követően se jelentsen kellemetlenséget viselésük. Különös figyelmet fordítanak a szemüveglencsék torzító hatásának minimalizálásra, és összes termékük kényelmi, illetve stílusbeli folyamatos fejlesztésére.

L.Brador

A kiváló minőség és sokrétű funkcionalitás mellett a kényelem és a meglepően stílusos megjelenés jellemzik ezt a prémium svéd munkaruházati márkát. Az innovációk, a kutatás és fejlesztési terület vívmányai olyan új anyagokkal, megoldásokkal ruházzák fel a márka termékeit, amelyek egyedülállóvá teszik ezeket a munkavédelem piacán. A kényelem mellett különös hangsúlyt fordítanak a funkcionalitás és a design értékre is – az L.BRADOR termékei nem követik, inkább diktálják a divatot!

Portwest

A PORTWEST rendkívül innovatív márka, évről-évre 50-60 új termékkel szélesíti a kínálatát, folyamatosan szem előtt tartva a változó és állandóan megújuló ügyféligényeket.

 A PORTWEST  termékkínálata a BASE prémium védőlábbelivel bővült a 2020-as évtől, amely sokrétű, biztonságos munkavégzést, felhasználást biztosít bármilyen munkakörnyezetben, a kiemelkedő kényelem és divatos megjelenés mellett.

Ardon

Az ARDON a közép-kelet-európai piac kiemelkedő gyártója – cseh védőeszköz és munkaruha márka, amely az árai versenyképessége mellett magas minőséggel van jelen a régió piacain. 

Munkaruházat tekintetében az egyik legszélesebb kínálattal rendelkező gyártónk. Különösen a munkaruhák anyagösszetétele, a színválaszték és fazon/kialakítás tekintetében egyedülállóan sokszínű cég.

Ganteline

A GANTELINE régóta jelen van a magyar piacon, ezzel talán itthon az egyik legismertebb szereplő. Nagy raktárkészlettel, széles kínálattal és kiszolgálással állnak a partnereink rendelkezésére.

Immunetec

A pandémia során az eddigieknél is fontosabb szerepet kap a különböző munkahelyeken a fertőtlenített, vírus és baktériummentes környezet. Az IMMUNETEC termékei biztonságos antimikrobiális munkakörnyezet biztosítanak, termékpalettájuk az egyszerűbb, ezüstion alapú fertőtlenítő kézkrémtől a komplex, láthatatlan, hosszan tartó felületkezelésig rengeteg megoldást biztosítanak a több órás védelemtől az akár évekig tartó higiéniai biztonság kialakításához.

További MÁRKÁink

( A teljesség igénye nélkül! )

A forgalmazott márkáinkkal kapcsolatos katalógusokat, illetve igény esetén ingyenes termékmintákat biztosítunk partnereink részére. Érdeklődés esetén szakembereink személyes konzultáció során mérik fel a munkavédelmi igényeket, és tesznek javaslatot az általuk legmegfelelőbbnek tartott termékek kiválasztására.